lauantai 14. joulukuuta 2013

Päiväkotivaatteita

Pikkuväki aloittaa päväkodin tammikuussa ja vaihteen vuoksi eipäs ollutkaan pienimmällä kirpulla kaapissa muita kuin mekkoja. On kivempi laittaa ns. helppoja vaatteita hoitoon kuten housut ja paita ettei ole älyttömiä mekko sukkahousu jne viritelmiä eivätkä paina helmat toppapuvun alla. Näitä housu+paita settejä puuttuikin kaapista, joten päätin tehdä muutamat superpika surautukset.

Meidän neidillä on hyvin harvoin nähty normaalit housut jalassa, kun en niin hirveästi piittaa tytöillä käyttää muit kuin mekkoja <3 Päätin röyhkeästi kopsata housujen kaavan me&i pöksyistä koska malli on vain niin ihana. Näistä tulikin niin kivat housut että menee melkein mekko ihanuuden edelle :D


 Kaikissa paidoissa on kaavan hoops joka on myös niin ihanan tyttömäinen olkarypytyksien ansiosta. Ja kaikki housut tehty myös samalla kaavalla.



 Yhteen paidoista testasin trikoolle silitysarkkeja. Jospa nämä pysyisivtä paikallaan :D



Tämä viimeinen setti on kyllä minun väriällöyden rajalla. Kuva kyllä hiukan vääristää värejä vielä oksettavampaan vaaleanpunaiseen sävyyn. Nämä vaaleanpunaiset ei nyt ole niitä lemppareitani mutta jouduin pakosta laittamaan hihoihin tätä koska ihanuus kuppikakku loppui kesken. Mutta housut on kivat vaikka hiukan tässä väriä vääristääkin.



Housut oli tosi kivan malliset, isipappa oli vaan kerennyt vetää sukat housujen päälle :D
En ikinä onnistu tekemään juuri sopivan kokoisia vaatteita ne ovat aina hiukahkon isoja, mutta eiköhän ne kohta ole sopivammat kun kasvuvauhti on niin hurjan kova.



Otsassa paistaa neidillä pikkujouluissa sattuneen yhteentörmäyksen arvet :)


Nytten laitankin ompelukoneen joululomille joksikin viikoksi :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä housuja,,voisi myös omella tuollaisia :D

    VastaaPoista
  2. Housut oli kyllä tosi hyvät jalassa kannattaa koittaa 😃

    VastaaPoista