maanantai 4. marraskuuta 2013

Korttelia mamman kaappiin :D

Kaipasin itselleni kaappiin hiukan täydennystä aivan peruspaita osastolle, tai noh tästä tulikin sitten melkeinpä mekkomittainen, mutta eipäs se minua haittaa :D Kovasti yritin olla tilaamatta tätä ihanaa Royal-tuotteelle tullutta kortteli uutuutta, mutta en voinut jättää sitä tilaamatta, koska tiedän että olisin katunut myöhemmin kun jäin ilman. 

Kaavana käytin Onion 2007 kaavaa. Resoreiksi valitsin sinapinkeltaisen, koska ajatus että paidassa olisi vain mustaa ja valkoista ei kuulostanut yhtään minulta. Olisi ollut melkeinpä rikollista minulta jos olisin päätynyt johonkkin muuhun kuin oranssiin, keltaiseen, ruskeaa, taikka johonkin muuhun ihanaan maanläheiseen sävyyn (koska yksinkertaisesti nämä ovat lempivärini <3 jos joltain on nyt mennyt ohi :D ps. odottaa kaksi oranssia paitaa ommeltavien pinossa :D), hetken kyllä pohdin punaistakin resoria mutta hmmm ei ollut minun värini. Ässän mekkoo punainen olisi voinut päätyäkkin :D

Himppuisen pitkähkö tuli, mutta mitäpä se vilukissaa haittaa :D
Vähän hassun ruttuinen kuva tuli :D Laiska asettelija oli,, sallittakoon se välillä :D Resori ei kyllä ole ihan nuin kirkas kuin kuva antaa ymmärtää, kuinka voikaan meidän surkeä valaistus hämätä ;)3 kommenttia:

  1. Tykkään tästä! Mistä tuon kaavan mahtaa saada, vai saakokaan enää mistään..? Olis kiva tehdä itellekki jotain.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos 😃kaavan tilasin ikasyriltä.

    VastaaPoista