sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Vanhasta uutta

Ässällä oli pulaa juhlamekosta joka tarvittiin edellisen postauksen synttäribileisiin. Olin ostanut aikaisemmin kirpparilta 3€ maksaneen mekon, joka nyt ei mahtunutkaan päälleni, niinpä päätin tehdä tästä juhlamkon prinsessalle.

Tästä lähdettiin ihan perusmekko joka oli helppo paloitella.


Tähän päädyttiin. Melkein samantyylinen kuin  alkuperäiskappale. Kaavana käytin OB:n hoops kaavaa jonka pidensin mekkomittaan ja pitkät hihat. Ettei olisi aivan tylsä etuosa löysin eurokankaasta ihania bling bling nappeja joita laitoin kolme kappaletta koristamaan etuosaa.


Takaosaan laitoin pitsivetoketjun koska ne ovat niiiiin helluisia. Ketjuja tilasin Majapuulta. Kuvassa kyllä hiukan näyttää että kenottaa ihan kierossa koko ketju, mutta mekko oli vain huonosti aseteltu 
kuvaa varten :D



Ja se iki-ihana sovittaminen ja kuvassa pysyminen, kun se ei onnistu niin ei onnistu. Sovituskuvat ovat siiis erittäin huonolaatuisia mallin liikkuvuuden takia. Mutta kiva tuli mekosta ainoastaa kaula-aukko hiukan iso, mutta se ei niin haittaa kun jokatapauksessa body tulee alle. 


Ja vielä takakuva. Kokonaisuuden kruunaa röyhelöpylly sukkikset. Kiitokset mummulle joka nämä hankkinut joskus lahjaksi :D

1 kommentti:

  1. Kiva siitä tuli ja itse tykkään hirveesti noista pitsi vetoketjuista :)

    VastaaPoista