tiistai 22. lokakuuta 2013

Pipoja ja muita juttuja :D

Talvi tulee ja lapset kaipasi pipoja. Laiskuus lähteä kaupungille pörräilemään pipometsälle oli suuri joten ajattelin tekaista molemmille pipat.Prinsessan pukuun löytyi kangas todella helposti, mutta herra piipaa autolle olikin vaikeuksia löytää kivaa neulos tai velour kuosia, joten päätin uskaltautua applikoimaan. Ässän pipo onnistui ihan kohtuullisen hyvin kolmannella yrityksellä. Jiin pipa nyt sitten ei olekaan niin hehkutuksen arvoinen.

Ässän pipo on tehty OB muravei tai jotain sinnepäin nimisellä kaavalla. Ensimmäinen pipo oli iso, toinen pieni ja kolmas sopiva :D Pipossa neppari kiinnityksen kuvassa näkyy vasta ekat nepparit, jouduin lisäämään vielä toisen ettei tulisi tuota lörpäkettä siihen. Ja toppakai tytyyhän piposta aina karvatupsu löytyä, jonka nappasin toisesta piposta. Kangas on tilattu Majapuulta.


 Jiin pipo taas on vanhan pipon kaavaa muokkaillen tehty, ihan ok päässä täytyi vain lisätä narut että pysyy paremmin paikallaan.


Ja sitten tämä ensimmäinen applikaatio. Hmm mitähän tästä nyt sanoisi. Halusin tehdä ylihienon lentokoneen, mutta onneksi tajusin mikä homma siinä olisi ollut ja tyydyinkin vain tähteen (laiskuus). Taitaa jäädä viimeiseksi applikaatioksi, kärsivällisyys ei vain riitä tuollaiseen pikku näpräilyyn :D



Vielä muutama Sinooperi löytö. Kävin pitkästä aikaa Sinooperissa, jota oli uudistettu ja joitain uusia tuotteita oli tullut. Tälläisia askartelumaisseja löysin. Olen joskus kyllä kuullut näistä mutta ikinä ei ole vastaan tulleet. Tosi kivoja askarrella lasten kanssa kun ei tarvitse liimaa vain pikkutilkan vettä. Ainut miinuspuoli näissä on, että Ässä luulee näitä maissinaksuiksi... Siispä keittiönpöydälle piiloon Jiin kanssa askartelemaan.






 Näin hieno auto me saatiin aikaiseksi. Hieman kyllä hankaluuksia hoksata mikä tämä on, mutta kuskin mielestä tämä oli waaaau!!!



Ja sitten vielä oli tullut kivoja koristenauhoja ompeluun.


4 kommenttia:

  1. Tosi hyvin onnistunut aplikaatio!!! ja ihanat värit pipossa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se ihan ok onnistu, mutta se kestää niin kauan valmistua että kärsimätön odottamaan :D

    VastaaPoista
  3. Hienoja pipoja! :D Teetkö meidän lapsille myös? :D

    VastaaPoista
  4. Hmm... tuskailen jo teidän yhden lapsen synttärilahjan kanssa. Hävettää jo valmiiksi antaa se :D

    VastaaPoista