torstai 13. helmikuuta 2014

Vauvalahjus!

Siskoni tilasi kaverinsa vauvalle lahjaksi jotain kivaa :D Sain siis itse käyttää ajatusnystyröitäni ja tehdä mitä huvittaa. Tottakai mekko pitää pienelle tytölle tehdä ja kaveriksi leggarit ja ja ja ja body :D Kangaskaapista ei löytynyt mitään tekeleisiin soveltuvaa, netistä tilattavat eivät olisi kerenneet määräaikaan mennessä perille. Jouduin siis ajamaan Laihialle kangaskauppaan. Onneksi sieltä löytyi jotain sopivaa siskoni mieltymyksiin. PÄÄKALLOJA jotka ovat hyvinkin hänelle mieluisia ja kaveriksi violettia joka on vielä hänelle ominaisempaa. Lahjan saaja saa siis lahjan antajan näköisen setin.



 Kaavana mekossa käytin uusimman OB:n liivarikaavaa ja oli kyllä kivan mallinen.



 Body/leggarit yhdistelmä vaikutti hiukan tylsälsä kokonaisuudelta, koska olivat samaa väriä joten päätin tehdä silitysarkeilla teemaan sopivan kuvion. Aiemmin oli ongelmia kuvien pysyvyyden kanssa, mutta nämä ovat erittäin kovaan silitetyt joten toivon että pysyvät paikallaan.



Setistä tuli niin herkullinen että melkein harmittaa ettei se jäänyt meille asustamaan. Mutta toivotaan että lahjan saaja ja äiti ovat tyytyväisiä :D





1 kommentti: